Nå er jeg nesten helt klar til å dra til FrankrikeGjenstår bare litt pakking.... :)

Besøk hos Thea SofieDagen før jeg drar til FrankrikeMaling av rom

I sommer har Jogeir og jeg malt ett av rommene hjemme på Skatval.

Slik var det før vi begynte:Er det ikke blitt bra fint nå?
Avreisen nærmer seg

Ja, denne sommeren har gått fort. Jeg har bare to dager igjen med jobbing på TINE Meierier på Heimdal hvor jeg pakker ost.
Søndag morgen (kl 06.20) drar flyet mitt fra Værnes. Eirin drar også med dette flyet til Amsterdam. blir koselig med litt selskap det første stykket hvertfall.
I Amsterdam må jeg vente i 5 timer før jeg drar videre til Lyon. Da er det ikke så langt til Grenobel. Er nok fremme på ettermiddagen en gang. Bløir nok en del tax-free-shopping i Amsterdam tenker jeg. :)

Det meste begynner å bli klart tror jeg. Har ikke ordnet meg med plass og bo i Pau enda og vet fremdeles ikke helt hvilke fag jeg skal ta. Men jeg skal jo være i Grenobel en måned først, så regner med at ting vil ordne seg der.

Begynner hvertfall å bli veldig spent, både på opphold og språk og sånt. Men gleder meg masse også! :)

Vive la France!


Thea Sofie badet i dag

Thea Sofie liker veldig godt å bade.Senere på dagen gikk Thea Sofie og tante tur.Jogeir har reistTirsdags morgen kl 08.00 dro Jogeir med fly fra Værnes i retning Australia. Han reiste sammen med Eivind Liland og Erik Løvlie (begge kompiser fra folkehøyskolen.) I Frankfurt måtte de vente i 12 timer før de kunne fly videre til Sydney. De hadde et lite stopp på en gigantisk flyplass i Singapor underveis. For å følge med på hans opphold i Australia kan du se på webloggen hans; jogeir.weblogg.no


Thea Sofie

Thea Sofie

Hun skal hete Thea Sofie!

Helgetur på Urke     

Helga før Jogeir dro kjørte vi nedover til Urke en tur (der Jogeir er oppvokst). Formålet med turen var å få solgt bilen til Jogeir (en Nissan Sunny), men vi var så heldige at også Sverre (nevøen til jogeir) og Sesilie (søstra til Jogeir) var der den helga. Koste oss med fint vær og var på båttur og tur opp til setra. Lekte med Sverre, men det var traktoren som fikk mest oppmerksomhet fra han.

Litt om megJeg er 23 år og studerer på NTNU (gløshaugen) i Trondheim. Jeg skal bli sivilingeniør (eller 'master of technology' som de også kaller det) innen petroleumsgeofag og geofysikk. Jeg har fullført 3 år og skal nå ta mitt fjerde år i Frankrike.

1. august reiser jeg til Grenobel hvor jeg skal gå på et språkkurs en måneds tid. Det er viktig at jeg snakker veldig bra fransk siden all undervisning og lærebøker er på fransk. Jeg har hatt fransk i 5 år på ungdoms- og videregående skole, men det er jo lenge siden.
 I begynnelsen av september drar jeg til Pau (en liten by ved Pyreneene med 80 000 innbyggere) hvor jeg skal studere dette året. Gleder meg.


Kjæresten min, Jogeir, skal studere i Australia dette året, i Penrith, en liten by (ca 180 000 innbyggere) som ligger vest for Sydney. 
 

Jeg er blitt tante!Litt før klokken ni på kvelden onsdag 30. Juni 2004 ble jeg tante til verdens nydeligste jente.
Hun var 51 cm og 3500 gram. Sollaug og Tom André er stolte foreldre. 

hits